سلامتی حق همه است ...

پانسمان پیشرفته

مدیریت درمان انواع زخم حاد و مزمن، عفونی و غیرعفونی با استفاده از پانسمان های پیشرفته جز جدیدترین و موثرترین روش روز پزشکی به شمار می آید. اگر شما هم جز افرادی هستید که تمایل دارید در کوتاهترین زمان ممکن به بهبودی دست یابید و پوست اطراف زخم در محیطی محافظت شده باشد. با ما همراه باشید تا با طراحی و ساختار انواع پانسمان های پیشرفته و ترکیبات به کار رفته در آن ها که مزایای درمانی بسیاری را فراهم می آورد آشنا شوید تا با توجه به نوع زخم خود بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.​

پانسمان پیشرفته و انواع آن

برای استعلام قیمت و مشاوره رایگان تماس بگیرید

چرا به بنیان تجارت تجر اعتماد کنیم؟

مجموعه ما بر پایه اعتماد شما عزیزان بنا شده است و همواره بر آن است تا در جهت پیش برد خدمات رسانی بهتر و ارائه محصولات با کیفیت به منظور کسب رضایت مشتریان لذت یک خرید با آسودگی خاطر را به شما هدیه دهد.

تامین کنندگان معتبر

تامین کنندگان معتبر

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

ضمانت اصالت کالا

ضمانت اصالت کالا

ارسال سریع

ارسال سریع

پشتیبانی پس از فروش

بهترین قیمت

نحوه خرید و چگونگی ثبت سفارش

معرفی محصول با جزئیات

اعطای نمونه اولیه رایگان جهت تست

ثبت و درخواست خرید

تبیین مکانیزم و زمان بازپرداخت

صدور و تایید فاکتور از نظر کالا و قیمت

ارسال کالا به شخص خریدار

دسترسی آسان به انواع پانسمان پیشرفته

رایج ترین مزایای پانسمان های پیشرفته

پانسمان های پیشرفته نسبت به سایر پانسمان ها دارای مزایای می باشند که عبارت است از:

 

پانسمان های کلسیم آلژینات در مقایسه با سایر پانسمان ها ضمن دارا بودن قیمت مناسب از اثر بخشی منحصر به فردی در مدیریت جذب اگزودا زخم در عین مرطوب نگه داشتن زخم برخوردار هستند.

پانسمان های سوپر جاذب با کمک بهره مندی از پلیمرهای گرانول SAP در لایه مرکزی پانسمان و هدایت اگزودای به سمت مرکز ظرفیت جذب بالایی در مقایسه با سایر پوشش های فوق جاذب ارائه می‌دهند و این در شرایطی از که محتوی قیمت بسیار مناسبی جهت بیماران بهره مند می باشند.

پانسمان های هیدروژل جهت ایجاد رطوبت در زخم های خشک و زخم های دارای بافت مرده به دو صورت تیوبی و ورقه پتانسیل قابل توجهی در دبریدمان زخم دارند و از محتوی قیمت مقرون به صرفه ای برخوردار می باشند.

پانسمان های هیدروکلویید به دو صورت چسبیده و نیازمند به پانسمان ثانویه جهت زخم های کم تراوا و یا خشک پتانسیل کاربری ویژه ای دارا می باشند.

پانسمان فوم از انعطاف پذیری مناسبی جهت شکل گیری بر اساس میزان فرورفتگی و انحنای زخم برخوردار هستند.

نظرات و تجربه خرید کاربران

بنیان تجارت تجر

پانسمان معمولی چیست؟

به طور معمول، زخم‌های ساده و معمولی، گسیختگی ها و پارگی هایی در بافت پوست هستند که جراحت ها با عمق کم در ناحیه‌ی زیر جلدی را شامل می شوند به نوعی که ساختار های زیرین مانند عضلات، شریان ها، ورید ها، استخوان، اعصاب و مفاصل را تحت تاثیر قرار نداده باشند و بافت از دست رفته بسیار بزرگ نباشد.

بشر همواره به دنبال مؤثرترین و بهینه‌ترین روش درمان زخم بوده است به طوری که کمترین اثرات جانبی در حین فرآیند ترمیم و پس از آن برجای بماند. در عین حال انسجام و یکپارچگی بافت دچار نقصان شده به سریع ترین شکل ممکن بازیابی شود.

جهت ترمیم زخم های ساده و سطحی عموماً فرآیند ضدعفونی صورت می‌گیرد که به دو صورت ساده اولیه و بند آوری خون ریزی‌های جزئی انجام می‌شود. چنان‌چه زخم سطحی و اثرات گسیختگی معطوف به لایه‌های آغازین پوست و بدون اثرات عفونت باشد در ابتدایی ترین مراحل عموماً پانسمان های ساده برای ایجاد روند ترمیم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در زمان‌های دور به منظور ایجاد پوشش جهت ترمیم زخم از روش های طبیعی که گاهی غیر مؤثر و گاهی سمی و کشنده بودند، استفاده می کردند. به طور مثال، در دوران مصر باستان از بافت های چربی حیوانی، عسل و الیاف گیاهان استفاده می‌کردند و این درصورتی بود که در سایر مناطق از برگ درختان و گل‌ها، الیاف پارچه و غیره استفاده می کردند.

پانسمان-معمولی-چیست؟

پانسمان معمولی

اثرگذاری پانسمان های ساده بر زخم ها

پانسمان های ساده عموماً پوشش های خنثی برای زخم های غیرعفونی، غیر فشاری، زخم های ساده، غیر سرطانی، غیر سوختگی و غیره هستند که به طور مشخص پوششی با امکان تبادلات گازی را فراهم می آورند و از نفوذ آلودگی ها با ضریب اطمینان خیلی پایین جلوگیری می کنند.

بایستی خاطر نشان نمود زمانی که جراحت یا گسیختگی به نحوی باشد که لبه های زخم از یکدیگر فاصله قابل توجهی نداشته باشند و نیاز به بخیه نباشد پانسمان های ساده اثر بخشی لازم را دارند.

پانسمان‌های معمولی پوشش‌های ساده ای هستند که برروی زخم قرار می‌گیرند تا به طور موقت و در حین فرآیند ترمیم زخم های ساده آب، آلودگی ها، چربی ها و غیره به داخل زخم ورود پیدا نکنند و بایستی به سرعت تعویض شوند. در واقع استفاده از پانسمان های ساده با هدف ساده سازی روند بهبود زخم، پیشگیری از بروز عفونت های مهاجم و خونریزی های خفیف، التیام زخم، عایق در برابر از دست رفتن دما، حفظ رطوبت و محافظت از زخم در برابر هر گونه آسیب های مکانیکی می باشد.

در نهایت بگوییم، پانسمان های ساده چسب ها و یا پوشش هایی هستند که صرفاً به عنوان پوششی بر روی زخم قرار می‌گیرند.

سریعترین جستجو برای مقالات

پانسمان پیشرفته

در بسیاری از موارد نظر به اینکه سطح آسیب وارد به پوست و زخم ایجاد شده بحرانی و خطرناک می باشد یا در صورت آن‌که زخم ایجاد شده ناشی از انواع سوختگی‌ها بوده و یا بیماران مبتلا به دیابت دچار زخم پیچیده ای شده اند نیاز به مداخلات و استفاده از پانسمان های بیشتر و ویژه‌تری برای درمان و بهبود زخم می باشد.

شرایط مهم ترمیم زخم با پانسمان پیشرفته

پانسمان پیشرفته ایده ال می بایست شرایط مهمی را جهت ترمیم زخم به عمل آورد که شامل:

  • مقرون به صرفه باشد.
  • از اتلاف حرارتی زخم جلوگیری کند.
  • بهترین شرایط را برای التیام زخم فراهم سازد .
  • زخم را از آسیب‌های سایشی و مکانیکی حفظ نماید.
  • منجر به ایجاد حساسیت و واکنش های التهابی سیستم ایمنی نشود.
  • تحت تاثیر اندرکنش با زخم دچار تخریب نشده و خواص خود را حفظ نماید.
  • نیاز به تعویض مکرر نداشته و اثربخشی خود را در حین روند ترمیم حفظ نماید.
  • پس از ترمیم و یا در حین آن ذرات و بخش های باقیمانده را در زخم برجای نگذارد.
  • استفاده از آن سالم و بی خطر بوده و زیست سازگاری لازم را در حین ترمیم داشته باشد.
  • ظرفیت لازم برای جذب اگزودا و مایعات زخم را در مراحل مختلف درمانی زخم داشته باشد.
  • چسبندگی به زخم و نسوج در حال ترمیم نداشته و زمان تعویض به راحتی از زخم جدا شود.
  • علی رغم باور قدیمی در راستای خشک نگه داشتن زخم بایستی رطوبت لازم و بهینه را برای ترمیم زخم حفظ نماید.
  • در زمان های لازم اجازه تبادلات گازی مانند اکسیژن، دی اکسید کربن و بخار آب را برای زخم در حال ترمیم فراهم آورد.

عموماً پانسمان‌های پیشرفته نظر به ایجاد شرایط خاص برای ترمیم و جهت کاربرد برای زخم های مزمن و گاهاً حاد مورد استفاده قرار می گیرند.

مشاوره آنلاین رایگان

شما عزیزان می توانید پیش از ثبت درخواست با هر یک از کارشناسان ما در خصوص احراز اثربخشی کالا و جزییات آن مشاوره نمایید. لازم به ذکر است که بدانید اعطای نمونه اولیه رایگان جهت تست اولیه ی نمونه کالا برای هر یک از افرادی که تصمیم به خرید کالا دارند وجود خواهد داشت.

نحوه انجام مشاوره رایگان

برای مشاوره آنلاین و استعلام قیمت تماس بگیرید.
02188924823

انواع پانسمان پیشرفته

پانسمان های پیشرفته دارای انواع مختلفی می باشند که عبارت است از: 

پانسمان فوم

همانطور که از اسم پانسمان های فوم پیداست عموماً به جهت جذب و حذف ترشحات زخم مورد استفاده قرار می گیرند. اولین و مهم ترین نقش پوشش های فوم در ترمیم زخم متناظر با مدیریت رطوبت و ترشحات زخم با جذب کردن آن در کنار حفظ محیط مرطوب برای کمک به روند ترمیم مناسب است. پوشش فوم به زخم و محیط احاطه کننده زخم کمک می نماید تا از بروز آسیب های بیشتر پیشگیری شود.

به نوعی پانسمان فوم  به عنوان عایق حرارتی در زخم عمل می کند. به راحتی در زخم به کار گرفته شده و در صورت لزوم حذف می شود. فوم ها عموماً متشکل از پلی یورتان های پزشکی هستند که خاصیت نیمه تراوایی داشته و متخلخل با ساختار باز هستند که می توانند ترشحات زخم را جذب و حفظ کنند.

در واقع این نوع پانسمان ها متشکل از ترکیبات مختلفی هستند نظیر پلی یورتان، مواد اکریلیک و مواد با ظرفیت جذب بالا است و به صورت ورقه‌ای شکل با ضخامت‌های مختلفی است که یک طرف آن متشکل از لایه‌ی فیلم شفاف چسب‌دار است و همین امر موجب می‌گردد تا میزان جذب ترشحات خون چندین برابر وزن افزایش یابد. در صورت آن‌که با زخم های پرترشح در مرحله گرانوله شدن مواجه شوید بهترین نوع پانسمان، پانسمان فوم خواهد بود که از مزیت‌های این نوع پانسمان غیرچسبنده بودن و تفاوت در میزان جذب و ضخامت آن‌هاست. لایه خارجی پانسمان های فوم معمولاً آب گریز هستند تا از نفوذ محتواهای باکتریایی و دیگر آلودگی‌ها ممانعت به عمل بیاورند.

مدت زمان استفاده از پانسمان‌های فوم متناسب با حجم و میزان ترشحات یک تا هفت روز متفاوت است. پانسمان های فوم انعطاف پذیری لازم برای به کارگیری در موقعیت های خاص و پیچیده را دارند به نوعی می توان گفت امکان برش وجود دارد. هم‌چنین، در زخم های نیمه تراوا تا تمام تراوا کاربرد بسزایی دارند. این نوع پانسمان به حفظ دمای زخم کمک بسزایی می نماید و عایق حرارتی مناسبی است.

انواع پانسمان های فوم

پانسمان فوم دارای ابعادهای مختلفی است که برای دسترسی آسان بر روی هر یک از این بخش ها بر روی تب مورد نظر آن کلیک نمایید.

پانسمان هیدروکلوئید

پانسمان های هیدروکلوئید یکی دیگر از پانسمان های پیشرفته زخم است که جهت ترمیم زخمهایی با ترشحات خفیف و یا زخمهای بدون ترشح استفاده می شود مانند زخم های سوختگی جزئی و زخم بستر و همچنین زخم های جراحی استفاده می شود و متشکل از موادی نظیر ژلاتین، پکتین و کربوکسی متیل سلولز هستند. این نوع پانسمان محیطی مرطوب ایجاد می کند و در عین حال از ورود باکتری‌ها و میکروارگانیسم های خارجی به داخل زخم ممانعت به عمل می آورد. استفاده از پانسمان هیدروکلوئید به تسریع روند بهبودی، کاهش درد حین ترمیم و زمان تعویض پانسمان کمک بسزایی می نماید.

این پانسمان ها در ترمیم زخم های کوچک و سوختگی های با ضخامت های جزئی مناسب هستند. خاصیت حفظ رطوبت آن‌ها که با تشکیل یک لایه ژلاتین در تماس با زخم تحکیم می‌شود به سبب نفوذ ناپذیری نسبت به انتقال بخارات ایجاد شده است. عدم نفوذپذیری برای اکسیژن شرایط ویژه‌ای را در این پوشش زخم فراهم می‌آورد. این مهم به افزایش ایجاد پوشش اپیتلیالی (بافت پوششی) و سنتز کلاژن کمک نموده و فرآیند ترمیم را با شکل گیری بافت جدید هدایت می کند و درجه pH  محیط را کنترل و جلوی عفونی شدن را می‌گیرد.

بایستی خاطر نشان نمود که زمانی که اگزودای زیادی در زخم ایجاد شده و وجود داشته باشد این پانسمان فاقد تأثیر است.

پانسمان هیدروژل

هیدروژل‌ها ساختارهایی بر پایه آب یا گلیسیرین هستند که عمدتاً غیربلورین (آمورف) می باشند. آن‌ها در ساختارهای گاز استریل و یا در ساختارهای ورقه ای هستند. عموماً مقادیر زیادی از ترشحات طبیعی زخم را جذب نمی کنند. از مواد پلیمری ژل شده و آب دوست ساخته شده اند که تا ظرفیت 90 درصد آب را در ساختار جذب کرده و متورم شده اند.

پانسمان های هیدروژل کاربردهای متنوعی دارند که از جمله آن‌ها می‌تواند کمک به حفظ ساختار رطوبت در محیط، ایجاد بافت گرانوله در ترمیم، تسریع در ایجاد پوشش اپیتلیالی در زخم، کمک به تخریب آنزیمی بافت های نکروز شده، آرام کننده درد و قابل استفاده بودن در زمان وجود آلودگی در زخم اشاره کرد.

از بین بردن بافت نکروزه در زخم توسط آن‌ها هیچ آسیبی به بافت گرانوله در حال شکل‌گیری نمی‌رساند. بعلاوه، به راحتی پوسته نکروزه روی زخم را تخریب و حذف می کنند. نقش خنک کنندگی در تماس با زخم دارند و بنابراین نمی‌توانند نقش عایق حرارتی را در ساختار زخم ایفا کنند. به طور مشخص در زخم های با ضخامت های جزئی و با زمان کاربری  3 روز قابلیت استفاده دارند.

پانسمان کلسیم آلژینات و کلسیم آلژینات نقره

پانسمان های کلسیم آلژینات ساده و نقره به دو صورت ورقه‌ای و رشته‌ای هستند که در سالیان گذشته توسط دریانوردان به عنوان پانسمان زخم مورد استفاده قرار می گرفتند. آن‌چه جالب است بدانید این است که منشأ اصلی این نوع پانسمان جلبک های دریایی می باشد.

این پانسمان ها در دو دسته پانسمان های آلژینات کلسیم و آلژینات سدیم می باشند. آلژینات های کلسیم نمک غیرمحلول آلژینیک اسید و آلژینات های سدیم نمک قابل حل آلژینیک اسید می باشند.

پانسمان های کلسیم آلژینات زمانی که در تماس مستقیم با مایعات ترشح یافته از زخم قرار می گیرند، یون های کلسیم موجود در پانسمان با یون های سدیم در محیط زخم جا به جا می شوند و شرایطی به وجود می آید که شبیه به ژل می شود. در این صورت ترشحات اضافی (اگزودا) یا بیش از حد نرمال را جذب می کند به نحوی که رطوبت مدیریت شده ای جهت ترمیم زخم وجود داشته باشد و گزارش شده که تا 20 برابر وزن خود قابلیت ژل شدن با جذب آب را دارند. در زخم های حفره ای و تونل دار عفونی و غیرعفونی مرطوب می توان آن‌ها را به کار برد.

نظر به ماهیت ژل شوندگی در زخم هایی که نوعاً دارای خون ریزی های کنترل شده می باشند نیز اثر بندآوری خون را دارند. هم‌چنین، حفظ رطوبت پانسمان کمک به گرانوله شدن بیشتر در طی روند ترمیم زخم می شود.

ماهیت ساختاری این پانسمان ها عموماً زیست تخریب پذیر با اجزایی است که در محل زخم ایجاد التهاب نکرده و واکنش های زنجیره ای سیستم ایمنی را بر نمی انگیزند.

پانسمان های کلسیم آلژینات به طور مشخص بدون بافت با پدهای غیر چسبنده هستند، هم‌چنین نرم و انعطاف پذیر می باشند. این نوع پانسمان همانند فوم ها براساس موقعیت آناتومیکی قابل تغییر شکل هستند و می توانند به صورت رشته های ابریشمی برای زخم های حفره ای و یا به صورت ساختار ورقه ای شکل مورد استفاده قرار بگیرند.

زمانی که ترشحات زخم از سطح اندک تا حجم بالا هستند قابلیت کاربرد را دارا می باشند. این پوشش زخم در انواع زخم‌های فشاری، زخم‌های عفونی و زخم‌های وریدی کاربرد دارد. عموماً، آلژینات‌ها به پوشش ثانویه جهت کاربرد نیاز دارند و چندین روز قابلیت به کارگیری بر روی بستر زخم را دارا می باشند.

کلسیم آلژینات ها پوشش هایی هستند که از مونورونیک و آلژنیک اسید تشکیل شده اند و به سبب وجود کلسیم و سدیم می توانند یونیزه شده و تشکیل ژل بدهند. خواص فیزیکی و مکانیکی این پانسمان ها وابسته به میزان مونورونیک و آلژنیک اسید و درصد یون های کلسیم و سدیم وابسته می باشد.

گاهاً به سبب ماهیت زخم های عفونی و یا پتانسیل عفونی شدن و رشد بیوفیلم ها در محیط زخم از پانسمان کلسیم آلژینات و یا سدیم آلژیناتی استفاده می شود که دارای نقره می باشند و بسته به غلظت یون نقره در ساختار خاصیت آنتی باکتریال آن تشدید می شود.

به محض تماس با ترشحات زخم یون های نقره از ساختار کلسیم آلژینات ها خارج شده و در غشا باکتری ها نفوذ کرده و منجر به ازبین رفتن آن‌ها می شوند. ماهیت خاصیت آنتی باکتریال تا 5 روز پس از استفاده در محل زخم حفظ می شود و این پانسمان نیز نظر به کاهش دفعات نیاز به تعویض کاهش هزینه های پرستاری و هزینه بیماران را در برخواهد داشت.  بایستی بدین مهم اشاره نمود که رهایش پیوسته یون های نقره در پانسمان کلسیم آلژینات گواهی بر خاصیت آنی باکتریال بلند مدت آن می باشد.

پانسمان فوق جاذب

ترشحات موجود در زخم های حاد به ترمیم کمک می کند حال آن‌که در زخم‌های مزمن آسیب رسان می باشند. ترشحات در زخم های مزمن دارای مقادیر بالایی از آنزیم‌های تخریب کننده پروتئازها و سایتوکین های التهاب زا هستند که نه تنها تأثیری در روند ترمیم ندارند بلکه این مسیر را به تعویق می اندازند.

در عین حال ترشحات زخم های مزمن مانند زخم ها فشاری و یا زخم های وریدی سطح فاکتورهای رشد لازم برای ترمیم زخم و گسترش سلولی لازم را محدود می کنند و هم‌چنین، با القای فعالیت متالوپروتئیناز ها (Metalloproteinase) تشکیل بافت گرانوله را محصور می‌کنند. اگزودای زخم های مزمن بسیار ویسکوز و غلیظ است زیرا سطح بالایی از سلول های ایمنی و پروتئین ها و باکتری ها را دارا می باشد.

پانسمان های فوق جاذب ساختارهایی چند لایه هستند که ظرفیت جذب بسیار بالا نسبت به فوم های رایج دارند. با توجه به آن‌که این نوع پانسمان قابلیت جذب بسیار بالایی دارند و ساختار آن ها به گونه ای است که آب دوست هستند به طور معمول در تماس با زخم قابلیت کاربری در بازه های زمانی گسترده تری را دارند.

پانسمان فوق جاذب توانمندی جذب مقادیر بالایی از ترشحات طبیعی زخم را دارند و این در حالی است که هسته مرکزی خود ذخیره می سازند. در واقع ساختار این نوع پانسمان متشکل از پودرهای جاذب چند لایه ای است که می تواند به ژل تبدیل و متورم شده و در عین حال با لایه ای آب گریز و دافع رطوبت خارجی احاطه شده اند.

این ویژگی پانسمان سوپراستار جاذب را قادر می سازد تا بدون چسبندگی با بافت جوان در حال ترمیم بخش قابل توجهی از ترشحات طبیعی زخم را مدیریت نماید و در عین حال از پوسته پوسته و لایه لایه شدن زخم ممانعت نماید. بنابراین سوپر جاذب ها خاصیت جذب مداوم و سریع ترشحات طبیعی زخم را دارند در عین این‌که از رشد باکتری ها و خیس‌شوندگی جلوگیری می کنند.

در جمع بندی کلی باید اشاره کرد که سوپر جاذب ها در مقایسه با فوم ها با قابلیت جذب مداوم و بالاتر نیاز به تعویض بسیار اندک‌تری دارند و بنابراین از لحاظ هزینه برای بیمارستان مقرون به صرفه تر هستند.

سوالات متداول پانسمان های پیشرفته

زمانی که نیاز است بافت های نکروز (مرده) زخم حذف گردد تا فرآیند ترمیم و شکل گیری بافت گرانوله و اپیتلیال دنبال شود. بهترین زمان برای استفاده از پانسمان های هیدروژل برای ایجاد رطوبن و حذف بافت نکروز می باشد.

به طور معمول از پانسمان های فوم در زمانی که زخم در وضعیت التهابی داشته باشد و حجم ترشحات قابل توجهی داشته باشد استفاده می گردد زیرا برای مدیریت جذب ترشحات اضافی کاربرد بسزایی دارد.

ارائه بازه زمانی دقیق و مشخص مدت زمان طول کشیدن هر مرحله از ترمیم الگوی صحیحی نمی باشد. به طور کلی زخم به صورت حاد یا مزمن و با توجه به شدت و درگیری لایه های مختلف پوست و بیماری‌های زمینه ای فرد در بازه های زمانی مختلفی درمان می‌شوند و این مهم به همکاری های و صبوری بیمار و درمانگران ارتباط ویژه ای دارد.

این دو نوع پانسمان در مدیرت اگزودا در زخم های تراوا با حجم مترشحات زیاد استفاده می‌شود ولی ظرفیت جذب پانسمان های فوق جاذب و مکانیزم آنها در نگاه داری اگزودا بیشتر و‌ متفاوت می باشد، به طوری که مترشحات را به مرکز ساختار هدایت می‌کنند و از ذرات پلیمری خاصی ساخته شده اند که در تماس با سیال ژل شده و متورم می‌شوند.

خیر، فرآیند ترمیم زخم فارغ از استفاده از پانسمان های مختلف در کلیه مراحل ترمیم نیاز به انجام مراقبت ها و تمهیداتی از طرف درمانگران و بیماران برای هرچه دقیق تر طی شدن مراحل مختلف دارد.

بیمار شایسته است که راهنمایی مشاوره و پروسه درمانی تحت نظر پزشکان متخصص و درمانگر متخصص را دنبال نمایید زیرا بسته به شرایط زخم، نوع بیماری و عارضه های فرد نوع پانسمان انتخاب می گردد.

انتخاب نوع پانسمان بسته به تشخیص پزشکان متخصص و درمانگران زخم خواهد بود و عموما استفاده از پانسمان هیدروکلوئید برای زخم‌هایی با حجم ترشحات پایین که نیاز چندانی به تبادلات گازی ندارند مناسب است.

خیر، پانسمان های پیشرفته زخم در بسیاری از مراحل ترمیم زخم قابل استفاده هستند ولی برخی از زخم ها و برخی از مراحل قابلیت درمان با پانسمان های پیشرفته نداشته و نیاز به روش های درمانی دیگری دارند و یا اینکه بدون نیاز به پانسمان های پیشرفته بهبود پیدا می‌کنند

خیر، در گرید های بالا و زمانی که زخم ترشحات بسیار بالایی دارد روش هایی مانند وکیوم تراپی مورد استفاده قرار میگیرند.

زمانی که پانسمان ها دارای سطح قابل توجهی از ترشحات باشند و در عین حال میبایست سطح رطوبت را در زخم به جهت ترمیم و دبرید زخم حفظ نمود از خانواده کلسیم آلژینات ها استفاده می‌شود و چنانچه قرار بر کاهش محتوی عفونی و کنترل عفونت در زخم باشد از کلسیم آلژینات های نقره دارای یون های نقره جهت ایجاد خاصیت آنتی باکتریال در زخم استفاده نمود.

بله، پانسمان های فوق جاذب و کلسیم آلژینات ها زمانی که زخم و جراحات به استخوان و تاندون رسیده اند نبایستی مورد استفاده قرار بگیرند. ( به دلیل حساسیت استخوان و غضروف)

سوالات متداول پانسمان پیشرفته

4 فکر در مورد “ پانسمان های پیشرفته و انواع آن

  1. مهرداد محمدی گفت:

    سلام وقت بخیر. آیا پانسمان آماده نیز در محصولاتتان موجود می باشد؟

    1. تجهیزات پزشکی بنیان تجارت تجر گفت:

      با سلام خدمت شما دوست عزیز
      خیر در حال حاضر موجود نمی باشد ولی در حال اضافه کردن این محصول در آینده بسیار نزدیک به محصولات هستیم.

  2. مصطفی پوربافرانی گفت:

    سلام وقت بخیر لطفا مقدار نقره موجود در پانسمان سیلور کلسیم آلژینات را میفرمایید؟ با تشکر و تقدیم احترام

    1. تجهیزات پزشکی بنیان تجارت تجر گفت:

      با سلام خدمت شما دوست عزیز
      مقدار نقره موجود در این پانسمان 14000 ppm می باشد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص این محصول روی پانسمان کلسیم آلژینات نقره کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای پیدا کردن محصولات خود شروع به تایپ نام آن کنید...
تماس با کارشناسان فروش